Thema voor 2018-2022: Herstel van vertrouwen

“Herstel van vertrouwen in overheid en politiek”. Dat is het centrale thema dat De VrijeLijst laat terugkeren in het Verkiezingsprogramma 2018-2022. De nieuwe gemeenteraad moet onmiddellijk aan de slag met de Maatschappelijke Agenda die 200 inwoners in 2017 tot stand hebben gebracht. Daarvoor gaan we de komende 4 jaar een Raadsprogramma inrichten.

Onze lijstaanvoerder Ron de Haan: “De VrijeLijst omarmt de 4 doelen die in de agenda worden gesteld.

1 Zorgen voor een actieve gevarieerde gemeente met goede voorzieningen

2 Balans tussen bebouwing en landschap

3 Meer onderlinge verbondenheid

4 Een gemeente waar samenleving en overheid samen optrekken

De slogan ‘Lokaal sterk’ ondersteunt de campagne naar de verkiezingsdatum 21 maart. Ron de Haan: “Onze kandidaten willen bijdragen aan een goede sfeer en werkafspraken in de gemeenteraad.  Het vertrouwen heeft door de bestuurscrisis in Castricum een enorme knauw gekregen. Het team dat we hebben samengesteld gaat voor nieuw elan zorgen en de gemeente positieve energie geven”.

Het Verkiezingsprogramma van De VrijeLijst is in gedrukte vorm op te vragen op het mailadres info@devrijelijst.nl of met het invulscherm op de homepage van onze website. Het telefoonnummer voor vragen over het verkiezingsprogramma is 0628230380. Online publicatie van het verkiezingsprogramma op onze website www.devrijelijst.nl volgt later deze maand en op de verkiezingsapp van de Gemeente Castricum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *