Wat past er op de mededeling, dat onze website in 14 dagen tijd door meer dan 5100 unieke bezoekers is bezocht? Dank….(Vijf)duizend maal dank…. Uw reacties, telefonisch, op mail en via social media, overstelpen ons. Eerst op onze inzet het eiland De Woude een eiland te laten blijven, en nu om het park NoordEnd in Castricum als losloopgebied te behouden.

De overweldigende aandacht is wel even wennen. We willen graag zorgvuldig blijven, en we vinden het als lokale partij wel zo netjes om met iedereen persoonlijk in contact te zijn. Vanmorgen heeft onze lijsttrekker Ron de Haan een onderhoudend, en constructief gesprek gehad met schoolleider Fred de Wildt van basisschool Visser ’t Hooft.

De schoolkinderen kunnen veilig naar school, de sfeer is goed en de school is trots op zijn plein en buitenplaats die aan alle kinderen ruim voldoende speelmogelijkheden bieden. In plaats van nog meer hekwerken om de school en in het park, zou hier en daar een bordje ‘einde losloopgebied’ aan de parkzijde van de school wellicht nog meer onbezorgdheid kunnen genereren. En een overheid natuurlijk, die niet alleen regels stelt en opschrijft, maar ook handhaaft en klachten serieus in behandeling neemt. Leerzaam. Blijf reageren, en maak gebruik van uw stem.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *