De VrijeLijst naar de Tweede Kamer

De VrijeLijst gaat op werkbezoek naar de Tweede Kamer. De gemeenteraadsfractie wordt donderdag 17 april rondgeleid door de gebouwen van de Eerste en Tweede Kamer, Ridderzaal en Binnenhof. ’s Middags wordt korte tijd een debat bijgewoond. De partij wordt de excursie aangeboden door VU-student en ProDemos medewerker Arjan de Wit, zoon van de in Bakkum woonachtige Aad de Wit.

 
De VrijeLijst kwam vorig week tijdens een veiling voor het festival UitjeBak in het gelukkige bezit van de kavel. Raadslid Ron de Haan mag een groep van maximaal 30 personen samenstellen. ‘Ik heb een uitnodiging uitgezet onder de leden van De VrijeLijst en de mensen die samen met mij de kandidatenlijst voor de lokale verkiezingen hebben gevormd. Als er kiezers op De VrijeLijst zijn die meewillen, dan mogen ze mij een mailtje sturen op rondehaan@devrijelijst.nl. Onder de inzendingen zullen we proberen nog wat extra mensen blij te maken’.

 
Vertrek (11:45 uur) en terugkeer (17:00 uur) op donderdag 17 april zijn op station NS Castricum. De vervoerkosten zijn voor eigen rekening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *